Säsongshyra

Vi fortsätter med vår säsongshyra av utrustning. Ett koncept som varit mycket uppskattat. Ni som kunder återkopplar verkligen positivt om hur det fungerar för er och vi är oerhört glada över att kunna leverera något som är både till nytta och glädje. Antalet skidåkningsdagar fortsätter att öka i Sverige och vi tror att vi bidrar till detta.

Med vårt onlinebokningssystem blir det enkelt och smidigt för oss att ge er rätt utrustning vid rätt tid. Vi fortsätter och utökar användningen av detta i år och tar inte längre emot bokningar på något annat sätt.

För de kunder som saknar möjlighet att boka hemma, finns det en dator tillgänglig i vår butik för detta ändamål. Dock innebär det inte att ni får med er utrustningen hem samtidigt som ni bokar på plats.
Orsaken till detta är att vi behöver få in all uthyrning i samma system, så att vi hinner få utrustning på plats och vara förberedda när du skall hämta ut din utrustning. Vi förvarar inte alla utrustning på utlämningsstället utan ibland behöver vi hämta upp för att klara bokningen.
Av samma anledningn har vi också en stopptid på tre dygn före önskat utlämningsdatum i vår onlinebokning.